Ida Håkansson

Valborg!

Publicerad 2013-04-30 08:02:06 i Allmänt,

Godmorgon allihopa!

Idag är det tisdag och även Valborg! Vet egentligen ute intimt vad det är för något men jag tror att det är typ att man välkomnar våren? Haha! Men skoldagen ska bli rätt chill tror jag. Som en vanlig tisdag! Men sen ska jag typ hem och packa för jag ska sova över hos Jessica inatt. Det ska bli sjuukt kul! Men sen imorgon ska vi typ till Liseberg eftersom vi är lediga, haha!

Egentligen hade jag velat åka in och kolla på koteshen (stavning?) men mamma vill inte att jag ska in till stan på Valborg så det får väl bli när jag är vuxen då, haha! Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar på något! För er som inte vet vad ni ska hitta på över Valborg och inte vill in till stan kan ju komma till Lindome centrum..? Det brukar faktiskt vara rätt kul där! Haha!

Men ha en bra dag! Jag sitter iallafall på bussen och taggar till med lite Bieber ;)

(Bild sen i fredags)

Grym dag!

Publicerad 2013-04-29 15:52:38 i Allmänt,

Nu sitter jag på bussen påväg hem från skolan! Jag hade inte en jättebra morgon.. Bråkade massa med Lovisa (min syster) men det kändes ändå på ett sätt som att det skulle bli en bra dag, haha! Vädret suger verkligen och mitt hår är kaos. Fick sätta upp det i en tofs efter idrotten eftersom vi skulle tillbaka till skolan för att gå på en föreläsning, och håret var kaos redan innan idrotten, haha! Vi har nämligen inte idrott på samma ställe som skolan ligger utan vi får antingen ta spårvagnen eller gå i en kvart. Men gumman var jätterolig iallafall! Vi har börjat med dans nu och det är faktiskt riktigt kul, haha! Man ska typ vara i en grupp och komma på en dans.

Men när gympan var slut så stannade jag och några till kvar i typ en kvart för vi skulle ju ändå tillbaka till skolan igen och då är det roligare att stanna kvar extra på gympan. Dom har typ sagt upp en liten scen där, så vi satte på hög musik och började dansa, haha! Nu vet typ den där kycklingdansen, YMCA och sånna låtar, haha! Sjukt kul iallafall! Men sen gick vi då på en föreläsning som höll på i en och en halv timme. Snacka om att man blev sprallig i benen efter det, haha! Men det var ändå rätt kul för hon som pratade typ skämtade och sånt i precis min humor, haha! Men hon föreläste typ om internet mobbning och självkänsla och lite sånt!

Hoppas ni har haft en lika grym måndag som mig än så länge, haha!

Måndag morgon!

Publicerad 2013-04-29 07:37:55 i Allmänt,

Nu sitter jag i bilen påväg till skolan! Är inte alls taggad men vi är ju lediga på onsdag så då känns det bättre, haha! Men idag efter skolan ska jag hem och plugga. Hade glömt massa saker i skolan så jag kunde inte plugga så mycket igår, haha! Men jag måste göra klart en SO inlämning och sen så har jag franska prov på fredag. Och sen lite vanliga läxor också då, haha!

Men träningen igår var jättekul! Det var lite jobbigt på golvet bara för vi sprang massor! Först sprang vi runt lite, sen gjorde vi en uppvärmningsdans och gjorde den lite och sen fick vi springa fram och tillbaka till Donken, haha!

Men ja, vi hörs!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela