Ida Håkansson

Pluggat sen jag kom hem

Publicerad 2013-08-30 19:39:45 i Allmänt,

Nu är jag äntligen påväg till träningen. Det är bara en timma, men som jag bryskt säga så är det rätt lagom på en fredag. Speciellt nu när jag har varit sjuk.

Skolan var väl helt okej idag. Hade väldigt kul på rasterna men annars var det väl typ som vanligt. Min längsta dag är på fredagar och jag har bild som sista lektion. Det suger verkligen! Haha... Men nu har jag pluggat ända sen jag kom hem för jag har fett mycket läxor. Ska vara klart med ett helt häfte med frågor på måndag, prov på tisdag, 2 läxor till onsdag och sen mycket mer!

Men nu är jag framme vid ishallen, ha en bra fredagskväll nu!

Egopixar man med min mobil så är det här man hamnar... Haha!

Fredag!

Publicerad 2013-08-30 07:27:21 i Allmänt,

Yeey, äntligen fredag! Haha, är såå taggad på helg alltså. Och ändå så har jag bara gått i skolan sen i onsdags eftersom jag var sjuk? Haha! Men seriöst, jag är typ as glad idag... Jag var det igår också, jag fattar inte va som har hänt med mig, haha!

Men idag efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra. Det regnar och ska göra det hela dagen så det finns lixom inte så mycket att göra... Jag är fett sugen på att gå på bio men jag tränar klockan åtta så det får väl bli någon annan gång. Jag får väl helt enkelt mysa ner mig med datorn och en filt hemma istället! Men ja, sen måste jag faktiskt plugga lite också. TROTS min regel att inte plugga på fredag... Men har man varit sjuk så har man.

Trött!

Publicerad 2013-08-29 22:43:05 i Allmänt,

Har varit en bra dag idag. Kort skoldag, lite plugg, stallet och sen träning. Det var jättekul i stallet som vanligt och jag fick ändå rida ganska mycket. Det känns så ovant men ändå roligt att rida... Jag SKA börja i tidningen när jag slutar konståkning! Jag lyckades i alla fall trava idag utan att hålla på att ramla av. Fattar inte hur man kan vara så stolt över det egentligen, det är ju inte direkt särskilt svårt, haha!

Men nu måste jag sova, är sååå trött! Godnatt!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela