Ida Håkansson

Sista dagen på 2013

Publicerad 2013-12-31 23:00:53 i Allmänt,

Sådär ja, nu är även detta året avklarat. Hur tycker ni det har varit? För mig har det faktiskt varit ett bra år tycker jag. Det har gått snabbt, jag har fått massa nya kompisar och känner att jag har förändrats. Har lixom hittat mig själv om ni fattar vad jag menar. Det har såklart också hänt massor av dåliga grejer, men jag känner mig starkare som person och mitt självförtroende har äntligen börjat växa upp efter några jobbiga år under mellanstadiet.

Så nu ser vi fram emot 2014 då! Jag har dålig koll på vilket år det är nu, så vi får väl se hur det går nästa nu när jag måste ställa om mig igen, haha ;) men jag önskar er bara ett gott nytt år, och ta vara på stunden nu. Ta hand om dig, fina vänner och din familj, och ha ett grymt år!Sovit bort dagen

Publicerad 2013-12-31 02:28:42 i Allmänt,

Hejsan på er! Idag vaknade jag halv 2, så jag sov verkligen bort hela dagen. Blev typ sur för att ingen väckte mig för jag hade tänkt att åka in till stan innan träningen idag, haha! Men ska dit på torsdag med alla vänner sol är här ifrån Dalarna, så det ska ändå bli kul. 

Så jag har alltså inte gjort så mycket idag. När jag vakande kollade jag typ på en film och sen blev det första träningen på länge. Efteråt åkte jag hem och då spelade vi risk. Det är verkligen världens roligaste spel, haha! Det kan ta allt från dn halv timma till en halv dag att spela lixom. Idag spelade vi från 22 till 02, så det tog 4 timmar ungefär. Sjukt roligt verkligen och jag vann. Jag är en sån sjuk tävlingsmänniska när det kommer till just risk, haha! Men nu ska jag sova och tagga till iför nyår imorgon. Kommer bli super sköj ;)

Kom på nu att jag inte bloggade igår. Men jag gjorde typ ingenting. Vi åkte ifrån Stockholm vid 4 och innan det kollade jag bara på lite film och packade i ordning. Vi kom hem ungefär 22.00 så det gick ganska snabbt. Kollade på 2 filmer påvägen också så det var inte tråkigt, haha! Men sen spelade jag lite risk och gick och la mig.

Vi har alltså "gäster" hos oss nu över nyår. Det är typ gamla vänner till familjen som alltid brukar komma hit både på nyår och midsommar. Riktigt mysigt!

Men godnatt på erMassa mys

Publicerad 2013-12-28 21:09:57 i Allmänt,

Idag har vi i princip gjort ingenting. Vi gick upp "tidigt" för att gå och fika hos en kompis hos dom vi bor hos här i Stockholm, men sen har jag bara kollat på film och tagit det lugnt. Tidigt för mig är typ 9, så jag är värsta trött nu, haha! Nej men nu har vi precis kollat på Hunger Games och ätit massa chips och godis. Riktigt mysigt! Jag har inte sätt hela Hunger Games innan för när jag och Elsa såg den orkade inte hon se hela. Så vi såg lixom bara själva spelet, haha!

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får väl se. Men ni får ha en bra kväll!Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela