Ida Håkansson

Gymmat

Publicerad 2013-06-30 23:16:54 i Allmänt,

Halloj!
Ja idag har jag inte gjort så mycket annat än att varit på gymmet med Morfar. Körde igenom hela kroppen så blev sådär gött trött när jag kom hem. Dock har jag lyckats dra på mig nån jäkla huvudvärk nu också.. Jaja, det blir nog bättre till imorrn hoppas jag!

Imorgon ska jag följa med putte till frisören. Hon behöver nog inte klippa honom så mycket nu eftersom jag klippte honom för några veckor sedan, men hon behöver ju iallafall bättra på det jag gjorde. Det blev ju inte jättebra när jag gjorde det, eftersom det var första gången jag klippte honom.. Men tyckte ändå det blev hyffsat. Vi ska iallafall fråga om jag kan få vara med när hon klipper honom så att jag kan lära mig lite mer. Dessutom är det ju ett sätt att få lite kontakter inom djurvärlden till senare, eftersom jag skall jobba med djur av något slag. 
 
Ida är hos några kompisar i någon sommarstuga, men tror hon kommer hem typ imorgon eller något sådant. Bara så att ni vet.
 
Kram Lovisa

10 snabba om Ida

Publicerad 2013-06-28 16:27:44 i Allmänt,

Tja!
Har ju lovat er att jag skulle skriva ett inlägg om Ida, så får göra det nu lite snabbt, ska nämligen iväg till en kompis och ha Star-Wars marathon hela natten..

Ska försöka få till 10 snabba nu då!
1. Jag och Ida tjafsar ständigt om allting, vilket gör våran mamma galen, men det går liksom inte att låta bli haha!
2. Hon är en av de flummigaste personerna jag känner
3. Hon är faktiskt sjukt duktig på teamåkning, även om hon inte vill erkänna det själv.
4. Under veckorna när det är skola ses vi knappt över huvud taget eftersom antingen hon eller jag har träning, är med någon kompis eller spelar något instrument.
5. Hon är sjukt duktig i skolan, dock märks det inte så mycket när hon inte är i skolan för hon typ kopplar bort den delen av hjärnan haha!
6. Hon är sjukt omtänksam och tänker alltid på alla runt omkring sig.
7. Hon ¨lånar¨ mina kläder utan att jag vet om det hela tiden, även om vi inte alls har samma klädsmak.
8. Jag och Ida har inte alls samma musiksmak, med vissa undantag såklart.
9. Hon är sjukt musikalisk och är asduktig på att både sjunga och spela.
10. Hon kan aldrig sitta still utan sitter jämt och viftar med sina tår, vilket förövrigt är väldigt störigt när man sitter och åker husbil på sommaren..

Även om jag kanske inte säger det så ofta så älskar jag min syster <3

Kram Lovisa

Dagen!

Publicerad 2013-06-27 22:55:52 i Allmänt,

Idag har det varit test. Det gick inte så bra, men jag får prova någon mer gång! Nu är jag bara så trött så jag vill verkligen sova. Var helt ur efter sista ispasset också gjorde jag illa handleden men det är ingen fara! Känns bara lite när jag gör vissa saker men det går över, haha!

Nu är det bara en heldag kvar och sen två pass på lördag. Sen bär det av mot frillesås! Justja, om ni undrar vem det är som bloggar mer än mig så är det Lovisa min syrra. Jag sa till henne att hon MÅSTE skriva "//Lovisa" men det lyssnar hon ju verkligen på... Jaja, hoppas ni förstår vem det är som bloggar när! Det är iallafall bara den här veckan eftersom jag är på läger!

Men nu ska jag sova, godnatt!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela