Ida Håkansson

Dagen!

Publicerad 2013-06-27 22:55:52 i Allmänt,

Idag har det varit test. Det gick inte så bra, men jag får prova någon mer gång! Nu är jag bara så trött så jag vill verkligen sova. Var helt ur efter sista ispasset också gjorde jag illa handleden men det är ingen fara! Känns bara lite när jag gör vissa saker men det går över, haha!

Nu är det bara en heldag kvar och sen två pass på lördag. Sen bär det av mot frillesås! Justja, om ni undrar vem det är som bloggar mer än mig så är det Lovisa min syrra. Jag sa till henne att hon MÅSTE skriva "//Lovisa" men det lyssnar hon ju verkligen på... Jaja, hoppas ni förstår vem det är som bloggar när! Det är iallafall bara den här veckan eftersom jag är på läger!

Men nu ska jag sova, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela