Ida Håkansson

Hos farmor!

Publicerad 2013-03-29 19:02:30 i Allmänt,

Hejsan!

Nu sitter jag med familjen hemma hos farmor. Vi har varit här i ungefär en timme nu! För er nya läsare så kan jag ju berätta att jag är i Borlänge nu! Min farfar och lite kompisar till familjen bor här uppe. Farmor bor också här, men vi sover hos farfar. Vi kom upp hit igår kväll/idag morgon så jag har sovit här en natt.

Men en gång när vi är klara hos farmor ska dom skjutsa mig till Agnes! Det tar ungefär en halv timme att åks dit, för hon bor i Falun. Det ska bli riktigt kul verkligen! Och för er som inte vet vem hon är så är det min bästis, haha!

Men nu ska jag fortsätta att vara social, hade!

Kommentarer

Postat av: johnnh

Publicerad 2013-03-29 19:10:50

gör du så min vän
ha en jätterolig kväll å hälsa dina föräldrar!!
/johnny

Svar: Haha, ja det ska jag!
Ida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela