Ida Håkansson

Scoutläger!

Publicerad 2013-05-31 16:48:44 i Allmänt,

Hej! Det är Idas syster Lovisa som skriver detta inlägg till henne, för hon hade lite bråttom innan hon skulle iväg..

Jag skulle iallafall skriva till er att hon skall iväg på scoutläger nu i helgen, så hon kommer inte kunna blogga. Hon hade inte packat eller någonting innan idag, för hon pluggade till något prov igår. Så hon hann därför inte skriva något nu innan hon skulle iväg.

Hon bad mig att skriva något i helgen också om jag kom på någonting, så vi kanske hörs imorgon eller så.

Ha det nice så länge, kram Lovisa!

Försov mig...

Publicerad 2013-05-30 07:57:30 i Allmänt,

Godmorgon allihopa!

Förlåt för att jag inte bloggade något igår, men helt seriöst så hann jag inte. Jag spelade instrument, var ute och sprang och pluggade massa. Sen var det lite andra saker också men ja... Hoppas nu förstår!

Nu sitter jag iallafall i bilen på väg till skolan. Mamma kör mig för jag försov mig 1 timme och 10 minuter... Lyckat, haha! Men jag kommer ändå inte såå sent för jag var väldigt snabb nu, och i vanliga fall tar jag ju bussen och det tar mycket längre tid...

Ha en bra dag!

På väg hem!

Publicerad 2013-05-28 20:14:34 i Allmänt,

Nu är jag på väg hem från Kungsmässan och jag köpte några jättefina saker! Vill ni se? Isåfall kommentera!! ;)

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela