Ida Håkansson

Färgar håret...

Publicerad 2013-11-30 18:29:09 i Allmänt,

...igen, haha! Nej men eftersom färgen inte riktigt räckte förra gången så blev det typ randigt. Mamma och jag var och köpte mat förut så vi passade på att köpa en färg till, så vi försöker jämna ut det lite. Hoppas det blir bra bara...

Idag har varit en riktigt chill dag. Hade dans på morgonen så gick upp vid åtta. Sen efter åkte jag hem och gjorde mig ordning. Mamma och jag åkte vid halv 12 ner till johannekyrkans julmarknad. Vann två skålar, haha! Nej men det är jättekul att ta lotter där för man vinner nästan allting någonting. Tror inte jag har gått hem därifrån en ända gång utan minst en vinst, och har varit där ganska många gånger.

Efter julmarknaden åkte vi och handlade mat och sedan vidare hem. Pluggade lite science och matte fast gjorde inte så mycket i matten. Fastnade på ett tal och pappa kunde inte hjälpa mig. Men nu håller jag och mamma på och fixa våra hår och sen blir det väl bara kvällsmys. Drack årets första glögg förut också, såå gott ;)
Mycket i skolan

Publicerad 2013-11-28 21:23:24 i Allmänt,

Fredag imorgon, tagga helg snart! Har så sjukt mycket i skolan nu innan betygen sätta så det ska bli skönt med helg. Eller ja, egentligen vill jag inte ha helg för då kommer jag närmare nästa vecka med 3 prov, en muntlig sak och massa läxor. Usch... Och sen massa träning på det också. Fick F på religions provet jag hade igår så måste göra om det också.

Idag har det ändå varit en bra dag. Torsdagar är väldigt chill i skolan. Hade tyska prov som kändes riktigt bra så det är skönt. Efter skolan åkte jag till Lindome centrum med mamma. Vi köpte hårfärg och hämtade mitt leg. Så nu har jag äntligen blivit brunett. Blev kanske lite mörkare än vad jag hade tänkt mig med är ändå nöjd. Förutom att färgen inte riktigt räckte även om vi köpte 2 paket med färg så blev det riktigt bra :)

Godnatt, ska sova tidigt dig!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela