Ida Håkansson

Mycket i skolan

Publicerad 2013-11-28 21:23:24 i Allmänt,

Fredag imorgon, tagga helg snart! Har så sjukt mycket i skolan nu innan betygen sätta så det ska bli skönt med helg. Eller ja, egentligen vill jag inte ha helg för då kommer jag närmare nästa vecka med 3 prov, en muntlig sak och massa läxor. Usch... Och sen massa träning på det också. Fick F på religions provet jag hade igår så måste göra om det också.

Idag har det ändå varit en bra dag. Torsdagar är väldigt chill i skolan. Hade tyska prov som kändes riktigt bra så det är skönt. Efter skolan åkte jag till Lindome centrum med mamma. Vi köpte hårfärg och hämtade mitt leg. Så nu har jag äntligen blivit brunett. Blev kanske lite mörkare än vad jag hade tänkt mig med är ändå nöjd. Förutom att färgen inte riktigt räckte även om vi köpte 2 paket med färg så blev det riktigt bra :)

Godnatt, ska sova tidigt dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela