Ida Håkansson

Thor the dark World

Publicerad 2013-10-30 21:54:01 i Allmänt,

Bion var grym! Sådär lagom spännande och bara allmänt bra. Vi såg den i 3D också så då blev den ännu bättre. Jag rekommenderar er verkligen att se den, sjukt bra verkligen!

Efter bion gick jag och Elsa till Donken och åt. Vi tänkte äta pizza egentligen men det var så "dyrt" så det blev Donken ändå, haha! Sen åkte jag hem och har inte gjort något speciellt. Har kollat på två avsnitt av 90210 och druckit ingefära te. Sjukt äckligt verkligen men ska dricka det ett tag så att jag kanske slipper vara hes, haha!

Men nu ska jag i alla fall sova. Tidig träning imorgon och efter det banken och hem till Niyat på tjejkväll. Ska bli så mys verkligen, men vi hörs!


Haha, älskar dig tjejen även om du kan vara väldigt jobbig ibland ;) <3

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela