Ida Håkansson

Konfaläger

Publicerad 2014-04-30 23:46:43 i Allmänt,

Nu sitter jag tillsammans med Elsa på vårat lilla rum här utanför Gråbo någonstans. Tjejerna bor två och två i två olika rum och killarna bor alla tillsammans i ett lite större rum. Jag och Elsa sover alltså tillsammans och vi sover i våningssängar. Det dåliga är att ingen av oss kan sova uppe så jag har dragit ner en madrass på golvet och sover där istället, haha!

Idag har det inte hänt så jättemycket annars. Skolan rullade väl på som vanligt och vi använde mobilerna på typ 3 lektioner eller något idag så det var riktigt chill. Direkt efter skolan tog jag moppen hem och bara höll tummarna på att jag inte skulle få motorstopp. Hade i princip ingen bensin men tur som jag har så klarade jag mig hela vägen hem. Hemma packade jag det sista och åt middag. Sedan träffades vi utanför johanneskyrkan halv 5 och åkte därifrån runt 5 typ.

Vi bor på en liten gård och jag tror att vi är 100 styckna ungefär. Alltså är det kofagrupper från lite olika ställen så det är riktigt kul. Vi blev indelade i grupper direkt efter maten ungefär och jag hade en väldig tur och hamnade med både Lukas och Gabbe i min grupp. Vi gjorde i alla fall lite olika namnlekar och det var rätt kul ändå :) sen fick vi en liten rast och efter det en andakt i den lilla kyrkan här. Nu har vi haft lite kul och ska sova. Uppstigning halv 8 imorgon...Kväll med mamsen

Publicerad 2014-04-29 22:07:47 i Allmänt,

Nu har jag precis duschat, packat klart till konfalägret och är klar för att sova efter en jättebra kväll.

Jag och mamma åkte till Kungsbacka vid halv 6 ungefär. Vi började att gå in på CC där jag provade lite olika klämningar inför konfirmationen. Hade egentligen redan tittat ut en speciell, men vi hittade faktiskt en annan som var ännu bättre. Den är i princip helt rak och har spets hela vägen. Låter ganska tråkigt med på är den sjukt snygg verkligen. Ska ha ett sidenband i midjan också som jag knyter bak så det blir lite mer "form" på den. Det jag älskar med den är att man kan göra den både cool och gullig. Med ett bälte i midjan istället, skinnjacka och boots blir den hur fräck som helst. Och med jeansjacka och ett litet brunt bälte/sidenband blir sen urgullig. Vill inte lägga upp någon bild på den för vill lixom hålla den "hämlig" fram tills konfirmationen ;)

Efteråt åkte vi i alla fall till Kungsmässan. Vi började med att gå in på JC där vi letade jeans till mig. Det gick bättre och snabbare än vanligt och det blev faktiskt en helt ny modell som jag inte har haft innan. Det är i alla fall crocker jeans precis som jag brukar försöka köpa. Dom är jätte ljusblåa och är verkligen sjukt nöjd.

Efter JC gick vi till telenor och kollade hur vi skulle göra med mik telefon. Min lås knapp har slutat fungera så vi pratade lite med dom där. Bestämde ingenting men än så länge ska jag behålla den så här i alla fall. Sedan gick vi till en hemlig affär och köpte ett hemogt paket till Wilma. Vet att hon läser min blogg så kan lixom inte skriva här vad vi köpte för något. Hoppas i alla fall att hon blir nöjd. Det fanns inte så mycket att välja på men det blir nog bra.


Lite rolig bild, haha!

Full fart

Publicerad 2014-04-28 22:17:14 i Allmänt,

Hejsan hoppsan och hoppas att ni har haft en bra start på den nya veckan. För mig är det bara 3 skoldagar denna veckan, och jag är faktiskt riktigt taggad. Idag har varit rätt grymt. Gick i skolan som vanligt och vi var ute igen på engelskan. Var på ganska bra humör hela dagen så det var riktigt gött. Hade musikredovisning sista lektionen, och jag tycker ändå att det fick helt okej för att ha haft så kort tid på oss. Hoppas bara på ett bra betyg nu också då...

Efter skolan tog jag moppen direkt till gymmet. Det var riktigt skönt att köra moppe idag när det var så varmt och skönt. Vet inte hur man ska förklara det men det kändes bara skönt, haha! Gymmet gick väl bra och kände verkligen hur hårt jag hade jobbat efteråt. Längtar bara tills mitt köttsår läker så att jag kan ha gympaskor och springa också. Behöver lixom träna inför vårruset.

När jag var klar på gymmet åkte jag hem och käkade. Tog det lite lugnt och sedan tog jag moppen till scouterna. Vi var ute både på scouterna och tonår så det var riktigt skönt. På scouterna typ sågade vi och lite sånt och på tonår spelade vi först frisbeegolf och sen kubb. Riktigt kul faktiskt!Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela