Ida Håkansson

Piano

Publicerad 2014-01-29 21:01:01 i Allmänt,

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har ändå varit helt okej. Först var jag i skolan som vanligt, och även om jag åt en ordentlig frukost på morgonen så behövde jag inte stressa. Ganska konstigt faktiskt, haha! Men när jag hade gjort mig ordning gick jag till bussen som jag åkte med till tåget. Jag missade det tidiga tåget och sen var tåget efter försenat, men jag hann faktiskt i tid till skolan ändå!

I skolan rullade letionerna på och efter lunch hade vi student council. Jag och en till klasskompis har blivit utvala till klassrepresentaner som typ är med ibland, så det är lite skoj. Det är väldigt komplicerat allt det där så orkar inte förklara hur allt funkar på min skola, haha! Men sen efter SO:n gjorde jag lite matteprov. Det var faktiskt väldigt enkelt och det gick jättesnabbt, så jag gick till C-språket sen och hann vara där i en halv timma.

Idag hade jag även piano första gången sedan innan jul. Jag har varit sjuk innan också har det varit massa andra saker, så det har bara inte blivit något innan. Nu efteråt har jag i alla fall duschat och nu sitter jag här och bloggar. Håller på och letar efter sommarjobb också, så om någon vet någonting så får ni gärna slänga in en kommentar!

Men vi hörs imorgonKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela