Ida Håkansson

Shoppat

Publicerad 2014-01-30 22:07:52 i Allmänt,

Hejsan! Idag har det varit en bra dag. Skolan kändes "rolig" och sen efteråt åkte jag och Wilma till Kållered och shoppade. Jag har tagit bilder på allt jag köpte, så tänkte visa det i detta inlägget. Det är kanske inte så jättebra bilder, men dom duger. Förutom att vi shoppade så fikade vi på ett kafé och bara snackade. Det var riktigt skönt faktiskt att vara bara vi två och få snacka av oss lixom. Men här kommer allt jag köpte!


Svart långärmad med typ "over lap" eller vad man ska säga - 100kr - Lager 157


Lila blus - 99kr (REA) - Hotline


Stickad svart tröja - 100kr - Lager 157


Hårolja - 119kr - Kicks


Svart tjocktröja med en liten vinge - 200kr - Lager 157

Så det var det jag köpte! Det blev ganska mycket svarta tröjor, men det går att ha till allt så det är väldigt praktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela