Ida Håkansson

Älskade moppe

Publicerad 2014-03-31 22:22:08 i Allmänt,

Jag älskar verkligen att våren är här nu. Eller ja, nu ska jag inte säga för mycket, men det känns i alla fall som att den är här. Det ända tråkiga är att det är så sjukt kall på morgonarna så att man inte kan åka moppe till skolan... Aja, får hoppas att det blir varmare snart! Hade egentligen tänkt att ta moppen imorgon men som mamma sa så är det inte jättesmart att köra i minusgrader.

Idag har det varit en ganska skön dag. Ingen direkt måndagsågest utan bara längtan till sängen typ, haha! Låter konstigt men det är verkligen inte samma sak. Skolan gick hyffsat snabbt och efteråt stannade min dansgrupp kvar en halv timma och gjorde klart dansen. Har nämligen redovisning imorgon men det ska nog gå bra. 

Sen när jag kom hem var det bara att stoppa i mig lite mellanmål och byta om och sedan iväg till träningen. Hade uppvisningsträning och vi hann ganska långt ändå så det ska nog bli bra. Vi ska vara fotbollsdomare på uppvisningen! Efter träningen skjutsade pappa hem mig också tog jag moppen till scouterna. Var där och vi gjorde lite olika vatten saker. Sen kom Gabbe och Lukas dit också åkte vi och hämtade Elsa. Sen åkte vi runt lite med mopparna och hade bara sjukt kul. Riktigt bra dag alltså! :)


Älskade Limelight <3

Guldmedalj!

Publicerad 2014-03-30 21:16:36 i Allmänt,

Nu är jag helt slut, och skulle helat ha somnat klockan 7 om jag inte var tvungen att duscha och fixa inför idag. Det första jag gjorde när jag kom hem var att somna i fåtöljen, haha!

Idag har det varit en sjukt rolig dag, och vädret har varit minst lika fint som igår. Började dagen med den godaste hotellfrukosten någonsin. Helt seriöst, Stenungsbadens frukost är oslagbar! Sen klockan kvart i 8 åkte vi från hotellet mot tävlingen.

Träningsåket gick bra både med Limelight och Relight. Sedan käkade vi lunch, sminkade och peppade. Och sen var dags för tävlingen. Först åkte Limelight och vi åkte bra fast med 2 fall. Men dom tekniska poängen var lika höga som igår, så set kändes sjukt skönt och vi slutade på en första plats. Relight gick också bra men vi hade också 2 fall. Och jag var en av dom, haha! Jag blev as schockad så det var lite roligt, haha... Det var flera år sedan jag ramlade på en tävling! Men jaja, det gick bra u alla fall förutom att jag fick en skena i benet och började blöda lite. Men relight slutade i alla fall på en andra plats.

Sjöslaget var verkligen Limelights tävling. Vi blev sjukt nöjda med våra åk, och från att kommit sist på första tävlingen, till att komma först på sista tävlingen är helt awesome. Och gud vilken känsla... Helt obeskrivlig!Grymt åk

Publicerad 2014-03-29 21:52:28 i Allmänt,

Seriöst vilken skön dag det har varit. Jag trodde att jag skulle behöva frysa eftersom det alltid är så blåsigt här på Tjörn, men jag hade helt fel. Har gått runt i linne och ångrar verkligen att jag inte tog med mig solglasögon, haha!

Idag har jag alltså tävlat med Limeligjt. Vi blev riktigt nöjda med åket och slog poängrekord med 5 poäng!? Helt sjukt verkligen... Men nu är det bara att tagga om inför imorgon då vi ska åka igen. Det är nämligen en tvådagarstävling och jag hopps verkligen att det går lika bra imorgon. Imorgon ska jag även tävla med Relight, så det ska bli kul!

Efter tävlingen idag åkte hela Limelight till Stenungsbaden. Vi bodde här förra året också men då var rummen större ich mycket lyxigare. Det är fortfarande sjukt mysigt här, men ändå haha! Vi åt typ buffé nere på restaurangen förut också och gud vad gott det var.

Nu är jag sjukt trött efter en lång dag och ska äntligen få sova. Så godnatt!Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela