Ida Håkansson

Grymt åk

Publicerad 2014-03-29 21:52:28 i Allmänt,

Seriöst vilken skön dag det har varit. Jag trodde att jag skulle behöva frysa eftersom det alltid är så blåsigt här på Tjörn, men jag hade helt fel. Har gått runt i linne och ångrar verkligen att jag inte tog med mig solglasögon, haha!

Idag har jag alltså tävlat med Limeligjt. Vi blev riktigt nöjda med åket och slog poängrekord med 5 poäng!? Helt sjukt verkligen... Men nu är det bara att tagga om inför imorgon då vi ska åka igen. Det är nämligen en tvådagarstävling och jag hopps verkligen att det går lika bra imorgon. Imorgon ska jag även tävla med Relight, så det ska bli kul!

Efter tävlingen idag åkte hela Limelight till Stenungsbaden. Vi bodde här förra året också men då var rummen större ich mycket lyxigare. Det är fortfarande sjukt mysigt här, men ändå haha! Vi åt typ buffé nere på restaurangen förut också och gud vad gott det var.

Nu är jag sjukt trött efter en lång dag och ska äntligen få sova. Så godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela