Ida Håkansson

Guldmedalj!

Publicerad 2014-03-30 21:16:36 i Allmänt,

Nu är jag helt slut, och skulle helat ha somnat klockan 7 om jag inte var tvungen att duscha och fixa inför idag. Det första jag gjorde när jag kom hem var att somna i fåtöljen, haha!

Idag har det varit en sjukt rolig dag, och vädret har varit minst lika fint som igår. Började dagen med den godaste hotellfrukosten någonsin. Helt seriöst, Stenungsbadens frukost är oslagbar! Sen klockan kvart i 8 åkte vi från hotellet mot tävlingen.

Träningsåket gick bra både med Limelight och Relight. Sedan käkade vi lunch, sminkade och peppade. Och sen var dags för tävlingen. Först åkte Limelight och vi åkte bra fast med 2 fall. Men dom tekniska poängen var lika höga som igår, så set kändes sjukt skönt och vi slutade på en första plats. Relight gick också bra men vi hade också 2 fall. Och jag var en av dom, haha! Jag blev as schockad så det var lite roligt, haha... Det var flera år sedan jag ramlade på en tävling! Men jaja, det gick bra u alla fall förutom att jag fick en skena i benet och började blöda lite. Men relight slutade i alla fall på en andra plats.

Sjöslaget var verkligen Limelights tävling. Vi blev sjukt nöjda med våra åk, och från att kommit sist på första tävlingen, till att komma först på sista tävlingen är helt awesome. Och gud vilken känsla... Helt obeskrivlig!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela