Ida Håkansson

Min glädje

Publicerad 2014-05-30 23:37:35 i Allmänt,

Jag är så sjukt glad just nu, och helt plötligt känns det som om allt är på min sida nu. Okej att det finns jobbiga saker också, men jag kan helt seriöst inte tänka på dom nu. Jag är bara glad! 

Jag har fått en cross och hela dagen idag har i princip gått åt att fixa massa saker som har med den att göra. Har köpt hjälm, byxor och skor vilket betyder att det ända som är kvar nu är en tröja och handskar, men även det har vi faktiskt beställt från nätet. Förhoppningsvis ska jag och pappa köra lite på körbanan i Säve på söndag och sen ska jag på första riktiga träningen på onsdag. Sen mitt i sööt det här ska jag få en mobil!? Pluss att jag samtidigt ska få träffa alla mina vänner och ha sjukt kul.

Nej, kan väl korta ner det här och helt enkelt bara säga att jag är så sjukt tacksam för allt just nu, och jag har inte varit så här glad inombords på länge.


Konstig bild men skitsamma. Bjuder på den idag, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela