Ida Håkansson

Julmarknad

Publicerad 2014-11-30 01:14:37 i Allmänt, Min vardag,

Den här dagen har varit supermysig. Gick upp typ vid 8 och gjorde mig ordning och käkade frukost. Sen åkte jag och mamma hem till Magda där några från Relight var, och så limmade vi på stenar på klänningar i några timmar. Klänningarna kommer verkligen blir sjukt fina när allt är klart, och dom kommer glittra superfint.

Efteråt åkte jag och mamma vidare och till julmarknaden i Johanneskyrkan. Känns som att den är ovanligt tidigt iår men det är den nog inte, det är ju första advent imorgon. Den var i alla fall lika mysig som vanligt och jag fick en riktigt härlig julkänsla. Tog lite lotter och fikade. Sen åkte jag hem och pluggade och packade. Mamma körde mig till Wilma vid 5 ungefär och nu är både jag och Julia här.

Hörs imon!

Mina vinster idag. En choklad och två ljus.

Fredagsplugg!?

Publicerad 2014-11-28 22:12:25 i Allmänt, Min vardag,

Jomen det står faktiskt rätt i rubriken. Konstigt nog så jag har jag pluggat idag. På en fredag!! Men ibland så måste man bryta sina "löften" om att inte plugga på fredagar. Just nu har vi så mycket i skolan så jag har ingen val. Jag måste plugga varenda dag.

Så det är väl typ det jag har gjort idag. Pluggat. Hade skola som vanligt också såklart och idag var det luciaövning igen. Men när jag kom hem så pluggade jag hela eftermiddagen fram tills att idol började klockan 8. Idag har jag skrivit på mitt fysikprojekt och jag är nästan klar. Har bara kvar den sista punkten och kanske lite fin-skjusteringar. Sen är det SO redovisning, matte prov och historia prov nästa vecka också.

Nej, detta blev jobbigt för mitt huvud jag går och lägger mig istället, haha. Godnatt!

Öppet hus och skuggning

Publicerad 2014-11-27 22:41:53 i Allmänt, Min vardag,

Idag har jag haft studiedag, men jag har inte direkt tagit det lugnt och fått sovmorgon som dom allra flesta andra. Istället ställde jag klockan på halv 6 och åkte iväg på skuggning med Lisa på Rytmus. Jag försov mig typ en timma så jag missade bussen och fick stressa jättemycket, men det löste sig. Pappa körde mig till Delsjömotet istället och så tog jag bussen därifrån istället, haha! Men det var faktiskt väldigt bra på rytmus. Vi var med på en ensemble lektion och en sånglektion. Verkar så himla roligt verkligen.

Efteråt mötte vi upp Wilma, Anna och Julia inne i stan. Vi gick till frozen youghurt och käkade och hade det mysigt. Jag åkte hem klockan 2 och kom bara hem och vände. Hade pianot tidigare än vanligt och det var grymt kul idag. Blev väl inspirerad av skolan eller något, haha ;) Nej men efter det så åkte jag och mamma in till stan igen. LM hade öppet hus idag och jag ville ta med mamma dit så vi åkte dit. Den skolan kommer vara med på min ansökning, men vet inte vilken plats.

Shit vilket svårt val...
Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela