Ida Håkansson

Öppet hus och skuggning

Publicerad 2014-11-27 22:41:53 i Allmänt, Min vardag,

Idag har jag haft studiedag, men jag har inte direkt tagit det lugnt och fått sovmorgon som dom allra flesta andra. Istället ställde jag klockan på halv 6 och åkte iväg på skuggning med Lisa på Rytmus. Jag försov mig typ en timma så jag missade bussen och fick stressa jättemycket, men det löste sig. Pappa körde mig till Delsjömotet istället och så tog jag bussen därifrån istället, haha! Men det var faktiskt väldigt bra på rytmus. Vi var med på en ensemble lektion och en sånglektion. Verkar så himla roligt verkligen.

Efteråt mötte vi upp Wilma, Anna och Julia inne i stan. Vi gick till frozen youghurt och käkade och hade det mysigt. Jag åkte hem klockan 2 och kom bara hem och vände. Hade pianot tidigare än vanligt och det var grymt kul idag. Blev väl inspirerad av skolan eller något, haha ;) Nej men efter det så åkte jag och mamma in till stan igen. LM hade öppet hus idag och jag ville ta med mamma dit så vi åkte dit. Den skolan kommer vara med på min ansökning, men vet inte vilken plats.

Shit vilket svårt val...
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela