Ida Håkansson

Tjejkväll

Publicerad 2014-10-31 11:32:27 i Allmänt, Min vardag,

Nej, det var inte bara jag, Agnes, Wilma och Anna som hade tjejkväll (för det hade vi också), utan hela Falun hade tjejkväll. Tydligen så är det tjejkväll här en gång om året med olika tävlingar, goddiebags och massa rea på stan. Wilma och Agnes skulle gå "modeshow", så dom gick runt och visade upp sina kläder för folk på stan typ. Under tiden var jag med Agnes kompisar. Hade träffat en av dom tidigare och det var Anna som också sov över hos Agnes sen, men resten var också jättesnälla! Vi hade i alla fall väldigt roligt och vi kollade i olika affärer och gick till Max typ. Köpte massa godis också för att fördriva tiden, haha!

Vi var uppe länge igårkväll. Kom hem vid halv 10 kanske och då hade vi först lite tjejsnack och sen dunkade vi musik och dansade i några timmar. Vi kollade på en film och sen somnade vi. Eller ja, helt ärligt så var det nog mest jag som orkade kolla men ändå, haha!

Lider av bildbrist just nu men vi käkade subway igår i alla fall...

Dagarna i Falun

Publicerad 2014-10-30 13:16:21 i Allmänt, Min vardag,

Somnade på direkten igår när vi la oss i sängarna och skulle kolla på film. Internetet krånglade så la undan telefonen och bara somnade, haha! Dagen spenderades i alla fall först några timmar i stan. Agnes skulle prova ut kläder inför "modevisningen" ikväll, och man ska väl inte säga att hon blev jättenöjd... Nej, det är inga kläder man skulle vilja haft på sig i vanliga fall, haha!

Sen tog vi i alla fall bussen hem. Vi kom bara hem och vände typ för sen tog vi moppen och mötte upp några kompisar till Agnes. Vi åkte till pizzerian och käkade och sen åkte vi hem till Daniel och var där ett tag. Vi kom hem lagom till att PH skulle börja men det var då jag somnade med en gång.

Just nu håller vi på att fixa oss. Vi ska vara inne i stan halv 3 och innan det ska vi käka lunch också. Så jag måste bli klar nu men vi hörs senare!
Kupolen

Publicerad 2014-10-29 00:52:10 i Allmänt, Min vardag,

Som ni kanske redan förstod så har jag varit och shoppat idag. Jag, Agnes och Wilma åkte till Kupolen och var där i några timmar. Köpte faktiskt ingenting förutom det jag la upp här så det var duktigt av mig, haha ;)

Just nu ligger vi i sängen och kollar på Johan Falk. En riktig standard för mig och Agnes men dom är ju bra. Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela