Ida Håkansson

Söndagsångest

Publicerad 2015-02-15 23:06:22 i Allmänt, Min vardag,

Idag har det blivit en riktig slappardag i soffan för mig. Mamma väckte mig vid halv 1 och sen har jag varit trött och seg hela dagen. Eller självklart inte nu när jag ska sova då men det är väl som vanligt haha.

Jag har en sådan sjuk ångest över att skolan börjar imorgon. Det har varit så himla skönt den här veckan och jag har haft det bra, men nu ska jag helt plötsligt tillbaka till långa dagar och massa plugg? Vill inte! Självklart ska det bli skönt att komma igång med träningen och sånt men när jag vet att jag har så mycket plugg framför mig så ser jag verkligen inget ljus haha. Jo, har nog studiedag denna eller nästa torsdag, wihoo eller något...Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela