Ida Håkansson

Dagens pass

Publicerad 2015-01-31 13:21:55 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Den här förmiddagen har jag haft ett riktigt jobbigt och tufft pass på gymmet. Är helt slut men känns samtidigt så himla bra. Började med CX i en halv timma. Det var en annan instruktör än den som jag brukar gå på och han hade bytt ut vissa låtar så det blev mer puls och mer planka. Allmänt tuffare helt enkelt! Efter CX:en var det 10 minuters vila och sen hade samma instruktör ett walking pass på 30 min. Eftersom det är 15 minuter kortare än de vanliga passen så blir det mer effektivt och mycket jobbigare. Så alltså har det varit en timmas effektiv träning, och nu är jag redo att ta det lugnt resten av dagen.

Jag har även provat ett nytt recept, nämligen en hallon och blåbär OTH (Over Night Oat) Det är en blandning av hallon, blåbär, havregryn och chiafrön som man bara ställer in i kylen under natten och så är den redo att ätas på morgonen. Den var jättegod och så himla smidigt att bara kunna äta något snabbt på morgonen.
Fredagskväll

Publicerad 2015-01-30 23:16:31 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Idag har jag för första gången på flera veckor lyckats gå och lägga mig tidigt på en fredag. Har fassnat framför en film  hur många gånger som helst men idag började vi kolla på en film tidigare än vanligt istället. Det är bara jag, mamma och pappa hemma så vi hade lite mys. Åt bönlins paj eller något sånt där (låter ganska äckligt men var jättegott) och så kollade vi på the fantastic 4.

Jag har varit på väldigt bra humör idag. Har lixom varit pigg och glad till och med i skolan haha. Har även varit på gymmet och idag blev det cardio walking. Sen har jag självklart även nördat Gossip girl, är snart på en ny säsong så det får bli mitt mål med den här helgen. Att kolla på första avsnittet av säsong 5 haha ;)Snöparadis

Publicerad 2015-01-30 07:32:56 i Allmänt, Min vardag,

Godmorgon!

Gud vad mysigt det är idag. Hur mycket snö dom helst och plogbilarna har inte hunnit hit än heller. Lite jobbig känsla att jag tror att allt kommer regna bort med en gång, men jag får njuta så länge det varar :)

Och justja vet ni vad? Det är fredag idag, wiiiie!Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela