Ida Håkansson

Stan!

Publicerad 2013-07-31 14:23:23 i Allmänt,

Sådär ja, nu sitter jag och Agnes på tåget påväg hem från stan. Vi träffade en kompis till Agnes där inne också så vi gick runt lite med honom. Vi kollade i lite affärer och köpte varsin frappucino på Starbucks. Mumsigt, haha! Men ja, sen åkte vi in till grönsakstorget också för att kolla på Victoria secret "affären". Jag och Agnes typ bråkade (eller ja, inte på riktigt typ) så vi skulle bevisa att vi hade rätt. Det slutade med att båda hade rätt typ, haha! Jag tycker nämligen att bodysplashen pure seduction är mörkrosa men hon tycker den är vinröd och bla bla bla, haha!

Men jag har funderar lite över hur jag ska göra med bloggen nu medan jag är borta i 10 dagar på scoutläger. Jag vill ju inte tappa massa läsare, men jag har inte tid att skriva några tidsinställda och jag vet dessutom inte vad jag ska skriva om. Men kan inte ni kommentera lite idéer om vad jag kan skriva om, så kan jag göra några tidsinställda och sen kan jag be Lovisa att blogga lite också? Eller tyckte ni det var bra när hon bloggade förra gången?

Snälla kommentera, jag behöver verkligen eran hjälp nu!!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela