Ida Håkansson

Lyckad kväll

Publicerad 2013-10-31 22:18:31 i Allmänt,

Godnatt, nu är det läggdags för mig haha!

Kvällen blev sjukt lyckad. Åkte ju hem till Niyat och gjorde inte så mycket. Vi pt tårta, snackade lyssnade på musik och lite sånt. Lärde känna nya människor också, Gud vad jag älskar det, haha! Nej men seriöst det är sjukt kul att träffa nya människor. Kom hem vid halv nio i alla fall och har käkat och hållt på med mobilen sedan dess.

Imorgon har jag inga planer än så länge. Kanske ska vara med Aida eller Donja men ingenting är bestämt än. Måste läsa i en bok också som jag inte har hunnit än. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt. Det ända som är bestämt är att jag ska ha sov morgon ;)Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela