Ida Håkansson

Freeport

Publicerad 2014-12-30 01:00:48 i Allmänt, Min vardag,

Idag har det varit en riktig slappdag som vi bara har tagit som den kom. Gick upp sent, käkade frukost och sen sov jag lite till haha. Eller sov inte riktigt men la mig i soffan och typ bara låg där i ett bra tag. Tillslut när alla hade gjort sig ordning och mamma kommit hem igen så åkte jag, Therese och mamma till Kungsbacka. Höjdpunkten på dagen för min del var väl Freeport. Fick ett presentkort där i julklapp så jag köpte en Peak hoodie. Sjukt snygg verkligen och kommer gå runt i den typ varje dag. Ett riktigt fynd oxå. Original pris 1100kr men jag betalade bara 200kr eftersom den redan var nedsatt + att jag hade presentkort.

Vi var också inne i lite djuraffärer. Therese skulle köpa strumpor till hennes hund Morris och jag och mamma köpte lite leksaker till Putte. Nu på kvällen har vi spelat RISK precis som vanligt men det gick verkligen inte bra. Har även gått på en liten promenad med hundarna, handlat mat och käkat tårta. Ruppe fyller nämligen år idag (eller igår om man ska vara exakt) så vi passade på att fira honom lite.

Vu köpte sånna där coola ljus till tårtan oxå. Så himla häftigt!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela