Ida Håkansson

Förskyld

Publicerad 2014-01-31 22:45:18 i Allmänt,

Idag är fredag igen då, och nu när jag tänker efter så har denna veckan gått ganska snabbt ändå. Har inte haft särskilt mycket i skolan heller, så det har varit ganska lugnt.

Idag har det också varit en bra dag. Vet inte varför, men det bara känns bra typ haha! Hemkunskap sista lektionen idag och vi planerade hela lektionen. Nästa vecka ska varje grupp nämligen göra en hel måltid och eftersom Wilma fyller år då så vill vi göra något extra bra. 

Annars har jag blivit sjukt förskyld. Det år så himla störande... Först var jag förkyld så jag tränade inte på ett tag. Sen några träningar innan Leon Lurje bara. Efter Leon lurje fick jag halsfluss och nu när jag äntligen får liv att träna igen så har jag blivit jätteförskyld!? Men det finns ingenting att göra åt det så det blir väl bara att vila. Hoppar över dansen imorgon också så hoppas jag på att jag kan träna på söndag istället.Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela