Ida Håkansson

Tjejkväll

Publicerad 2014-10-31 11:32:27 i Allmänt, Min vardag,

Nej, det var inte bara jag, Agnes, Wilma och Anna som hade tjejkväll (för det hade vi också), utan hela Falun hade tjejkväll. Tydligen så är det tjejkväll här en gång om året med olika tävlingar, goddiebags och massa rea på stan. Wilma och Agnes skulle gå "modeshow", så dom gick runt och visade upp sina kläder för folk på stan typ. Under tiden var jag med Agnes kompisar. Hade träffat en av dom tidigare och det var Anna som också sov över hos Agnes sen, men resten var också jättesnälla! Vi hade i alla fall väldigt roligt och vi kollade i olika affärer och gick till Max typ. Köpte massa godis också för att fördriva tiden, haha!

Vi var uppe länge igårkväll. Kom hem vid halv 10 kanske och då hade vi först lite tjejsnack och sen dunkade vi musik och dansade i några timmar. Vi kollade på en film och sen somnade vi. Eller ja, helt ärligt så var det nog mest jag som orkade kolla men ändå, haha!

Lider av bildbrist just nu men vi käkade subway igår i alla fall...

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela