Ida Håkansson

Kristina från Duvemåla

Publicerad 2015-02-28 00:18:02 i Allmänt, Min vardag,

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Ska bli fruktansvärt skönt med helg nu och jag har inget planerat förutom städning, plugg och träning. Har alltså ganska mycket planerat egentligen men ska lixom bara vara hemma. Skönt med sånna helger ibland också!

Skolan idag var helt ärligt riktigt seg, och det framför allt för att jag under svenskan (som är innan lunch) trodde att vi bara hade en lektion innan vi slutade? Snacka om att bli chockad när man kommer på att man inte ens har käkat lunch än då haha... Men fysikprovet kändes i alla fall bra så det är jag glad över.

När jag kom hem kollade jag på några avsnitt av The OC som seriöst är bästa serien någonsin. Sen åkte jag, Lovisa, mormor och morfar in till Göteborgs operan. Vi såg Kristina från Duvemåla och den var bättre än förvantat. Mycket bättre än filmerna och bra musik faktiskt. Blir så himla inspirerad av musikaler och liknande, det är verkligen ett drömyrke egentligen. Men måste bara tillägga att det går absolut inte att jämföra med Broadway, för Broadway är någonting helt eget.

Snodde bilden från Jessicas snapchat

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela