Ida Håkansson

2 dagar kvar

Publicerad 2015-02-05 21:30:01 i Allmänt, Min vardag,

Förlåt för att jag tjatar, men nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker. Jag längtar så himla mycket och det kommer verkligen bli grymt. Så nu fick jag sagt det också, vidare till min dag haha.

Idag har väl varit ganska effektiv precis som igår. Har mycket att göra nu innan jag åker så hinner inte med sånna enkla saker som att kolla instagram. Dessutom är jag fortfarande förkyld så går och lägger mig så tidigt jag bara kan nu innan resan och försöker äta bra och dricka mycket vatten. Vill bli så frisk som möjligt innan vi åker. Imorgon har jag 2 prov och ett läxförhör. Hoppas verkligen att det går bra men det känns som att jag kan det mesta i alla fall. Efter skolan ska jag på jobbintervju och sen blir det packning och fix hela kvällen. 


Är det bara jag som längtar sjukt mycket efter sommaren? Tänk er den här synen lixom. Okej, bilderna är inte ifrån Sverige utan vackra Hawaii (*hint hint mamma*) men ändå. Tänk sol, bad och massa häng med vänner, kommer bli bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela