Ida Håkansson

Grattis Wilma!

Publicerad 2015-02-07 16:00:18 i Allmänt, Min vardag,

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag troligtvis i luften någonstans över Atlanten, så ville passa på att gratta min underbara kompis. Grattis Wilma!

Ingen kan förstå vilken bra vän hon är, och jag tror verkligen på att vi kan vara vänner för livet. Ha en grym dag nu Wilma men ta det lite lugnt ;)

Lägger upp samma bild som på Facebook bara för skoj skull. Det har seriöst tagit mig 3 kvällar att leta upp bilderna, sortera ut de 10 bästa (där vi faktist inte satt och åt vilket vi gör på nästan alla) och sen föra över dom till mobilen och gjort ett collage. Det sista steget var svårast måste jag erkänna, ingenting ville funka haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela