Ida Håkansson

Knalletrofén

Publicerad 2015-02-22 17:25:41 i Allmänt, Min vardag,

Hejsan!

Nu är jag hemma från dagens aktivitet, vilket var tävling i Borås. Det har varit en riktigt rolig dag och åter igen måste jag bara säga att jag är sjukt lycklig lottad över mitt team. Så himla härligt gäng och vi har så kul.

Idag var vi 3 lag i mixad klass och vi kom sist. Känns väl sådär lagom ironisk när vi redan har tävlat 2 gånger i år tillskickad från de andra lagen men jaja, vi gjorde ett bra åk och hade roligt och det är ju huvudsaken. Sen att poängen av någon anledning var mycket lägre än vad dom brukar, det spelar ju ingen roll egentligen. Eller hur?

Nu är jag helt död i alla fall. Somnade så fort jag satte mig i sängen och nu ska jag bara ha en lugn kväll. Veckan som kommer kommer att vara extremt hektisk så vill vila lite grann nu när jag har tid. Ska duscha, kolla på the OC och bara mysa. Kraam <3Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela