Ida Håkansson

Lyckad dag i backen

Publicerad 2015-02-03 20:53:39 i Allmänt, Min vardag,

Den här dagen blev riktigt bra, och jag är sjukt glad att jag var tillräckligt frisk för att följa med idag. Har inte åkt skidor på länge men det gick hur bra som helst. Var lite extra försiktig så jag inte skadar mig innan USA men det gick bra. Hoppade till och med lite i slutet ;) det ända som var tråkigt var att den branta backen var avstängd. Det gjorde att den andra backen blev väldigt uppåkt och det var sjukt mycket folk där, men det gick bra ändå.

Nu ligger jag i sängen och har så sjukt ont i mina ben. Ska upp tidigt för att åka till skolan imorgon och sen har jag fullt upp. Har massa saker att göra så vi för väl se hur det går med allt. Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela