Ida Håkansson

Studiedag

Publicerad 2015-02-19 13:40:30 i Allmänt, Min vardag,

Hejsan!

Idag tog jag en lång och skön sovmorgon och vaknade av mig själv prick klockan 11 faktiskt. Drog mig i sängen ett tag och sedan gjorde jag en lite lyxigare frukost och kollade på det sista avsnittet GG. Väldigt tragiskt att det är slut faktiskt men jag lovar att jag kommer kolla om hela serien haha.

Nu har jag tränat på låtarna inför intagningsprovet och det är dags att göra mig ordning och plugga. Har alldeles för mycket att göra egentligen och jag har som vanligt väldigt svårt att komma igång. Men nu ska jag plugga, punkt slut.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela