Ida Håkansson

Lugn dag

Publicerad 2015-01-25 19:36:22 i Allmänt, Min vardag,

Idag har varit en riktigt lugn dag. Wilma har varit hos mig hela dagen i princip och jag hann bara duscha och äta innan jag var tvungen att åka. Ska iväg på träning med Relight nu så det blir väl dagens utflykt haha.

Annars så har vi bara legat och kollat på Gossip Girl hela dagen. Vi tog sovmorgon och käkade frukost i soffan framför tv:n. Det kan vara skönt med sånna här dagar ibland även om jag oftast blir väldigt rastlös. Men allting blir ju såklart roligare när ens bästa vän är där också :)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela