Ida Håkansson

Natti

Publicerad 2015-01-22 22:07:32 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Idag följde jag med pappa till ett pass på gymmet som heter Bodycombat. Om jag ska vara helt ärligt så var det väl inte riktigt min grej men det var roligt i alla fall. Alltså bokstavligt talat. Skrattade i princip de 5 första minuterna och trodde jag skulle skratta genom hela passet haha. Men men, jag kan offra mig för min pappas skull för han tycker i alla fall om det där passet.

Nu har jag duschat och fixat inför imorgon. Vägrar att köpa nya jeans innan USA så mamma ska förhoppningsvis laga dom som har gått sönder imorgon. Idag blev det mjukisbyxor istället och imorgon kör jag på nödlösningen med svarta tights under de svarta jeansen så hålet inte syns så tydligt. Känner mig lagom snål haha.

Nu ska jag sova. Är sjukt trött precis som vanligt så det ska bli skönt. Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela