Ida Håkansson

Älskade moppe

Publicerad 2014-03-31 22:22:08 i Allmänt,

Jag älskar verkligen att våren är här nu. Eller ja, nu ska jag inte säga för mycket, men det känns i alla fall som att den är här. Det ända tråkiga är att det är så sjukt kall på morgonarna så att man inte kan åka moppe till skolan... Aja, får hoppas att det blir varmare snart! Hade egentligen tänkt att ta moppen imorgon men som mamma sa så är det inte jättesmart att köra i minusgrader.

Idag har det varit en ganska skön dag. Ingen direkt måndagsågest utan bara längtan till sängen typ, haha! Låter konstigt men det är verkligen inte samma sak. Skolan gick hyffsat snabbt och efteråt stannade min dansgrupp kvar en halv timma och gjorde klart dansen. Har nämligen redovisning imorgon men det ska nog gå bra. 

Sen när jag kom hem var det bara att stoppa i mig lite mellanmål och byta om och sedan iväg till träningen. Hade uppvisningsträning och vi hann ganska långt ändå så det ska nog bli bra. Vi ska vara fotbollsdomare på uppvisningen! Efter träningen skjutsade pappa hem mig också tog jag moppen till scouterna. Var där och vi gjorde lite olika vatten saker. Sen kom Gabbe och Lukas dit också åkte vi och hämtade Elsa. Sen åkte vi runt lite med mopparna och hade bara sjukt kul. Riktigt bra dag alltså! :)


Älskade Limelight <3

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela