Ida Håkansson

Back to the gym

Publicerad 2014-09-30 22:19:36 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Nu är träningen igång igen efter en 2 veckors paus. Först var jag sjuk, och sen hade jag bara inte tid. Hur tänker dom egentligen när man slutar kvart i 4 tre dagar i veckan och då ska hinna både plugga å göra andra aktiviteter när man kommer hem? Helt sjukt egentligen, hinner ju knappt med någonting och dagarna bara flyger förbi, haha!

I alla fall, zumba var det som gällde idag. Var inte så roligt om jag får säga det själv men jag rörde ju på mig i alla fall. Hade dessutom orientering i skolan där jag sprang som en galning i slutet så tränat har jag ju i alla fall, haha! När jag kom hem från gymmet käkade jag middag och sen pluggade jag lite. Försökte mig på tyska läxan men den är sjukt svår. Övade lite franska inför provet istället och nu ska jag göra mig ordning och sen läsa. Läser en bok i svenskan nu som ska vara klar om 3 veckor så det är bara att läsa på!

Suddig bild men ändå favoritklassen!

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela