Ida Håkansson

Sleep time

Publicerad 2013-09-30 22:36:56 i Allmänt,

Nu är det äntligen dags att sova. Helt seriöst, och nu skojar jag inte, så är det det här jag har gått och längtat efter hela dagen, haha! Ni fattar inte hur mycket jag älskar att sova.

Jag kom i alla fall hem från träningen för en stund sen. Den var jätterolig och gick ändå hyfsat bra. Tiden gick ändå as långsamt eftersom jag bara ville hem och sova, men ändå! Innan träningen spelade jag lite saxofon och pluggade lite franska. Sen sov jag i en halv timma också. Det är väl det jag har hunnit med idag.

Men nu ska jag sova och ladda upp inför imorgon. Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela