Ida Håkansson

Mat och söndriga jeans

Publicerad 2015-01-14 17:00:07 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,Har börjar ta fyrkantiga bilder med ett speciellt filter, och dom blir så himla snygga. Lite bättre kvalité innan man redigerar dom i collage appen men det duger så här.

Maten längst till vänster gjorde Wilma på hemkunskapen idag. Såg så sjukt proffsigt ut så var bara tvungen att ta kort på det haha. Det var gott oxå faktiskt, hon får nog laga mat till mig någon gång. Sen så har jag nu också lyckats göra sönder mina jeans. Hoppas mamma kan laga dom för vill inte köpa något nytt innan USA. Känns så himla onödigt när man kan köpa det där mycket billigare istället. Och den bilden längst till höger, mitt mellanmål innan gymmet. Risgrynsgröt med kanel, äpple och mjölk. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela