Ida Håkansson

Mellomys

Publicerad 2015-03-15 18:35:46 i Allmänt, Min vardag,

Hej på er!

Förlåt för lite dålig uppdatering nu över helgen, men det blir lätt så när man har så roligt. Wilma kom hit igår och åkte hem idag när jag höll på att städa. Vi gjorde väl inte så mycket men hade det verkligen supermysigt. Hon kom hit på eftermiddagen någon gång och efter ett tag åkte vi till affären och handlade lite. Sen bakade vi nyttiga chokladbollar som var extremt goda och senare på kvällen skar vi upp massa frukt till.

Vi kollade på Melodifestivalen och käkade pizza (ja där försvann nyttigheten men vi åt ju ändå frukt sen haha) och sen kollade vi på criminal minds. Vi hade planerat den här helgen jättelänge, så det var riktigt kul.

Idag började jag städa rätt tidigt och blev därför klar tidigare än vanligt också. Nu har jag bara legat på rummet i flera timmar och bland annat kollat på the OC. Men nu ska vi äta, vi hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela