Ida Håkansson

Tisdag - check

Publicerad 2015-03-10 22:37:47 i Allmänt, Min vardag,

Idag har jag fått gjort allt som behövdes göra, och veckans skolarbete är klart. Går inte stt beskriva hur skönt det känns, men känner mig verkligen fri. Nu ska jag träna hårt resten av veckan eftersom jag inte har hunnit det varken igår eller idag. Men imorgon ska det vara sjukt bra väder verkar det som, så kanske blir en löptur? Vi får se!

Skolan var bra idag tycker jag och jag har varit på bra humör hela dagen. Är allmänt glad just nu faktiskt men antar att det är för alla D-vitaminer ;) Har nu under kvällen spelat piano, duschat och gjort klart kemi projektet som är till imorgon.

Nu ska jag sova. Känner att jag förtjänar det efter all stress och skolarbete. Imorgon börjar jag om på nytt med allt och med massa ny energi.

En bild från frukosten igår. Sol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela