Ida Håkansson

Förskyld

Publicerad 2014-01-31 22:45:18 i Allmänt,

Idag är fredag igen då, och nu när jag tänker efter så har denna veckan gått ganska snabbt ändå. Har inte haft särskilt mycket i skolan heller, så det har varit ganska lugnt.

Idag har det också varit en bra dag. Vet inte varför, men det bara känns bra typ haha! Hemkunskap sista lektionen idag och vi planerade hela lektionen. Nästa vecka ska varje grupp nämligen göra en hel måltid och eftersom Wilma fyller år då så vill vi göra något extra bra. 

Annars har jag blivit sjukt förskyld. Det år så himla störande... Först var jag förkyld så jag tränade inte på ett tag. Sen några träningar innan Leon Lurje bara. Efter Leon lurje fick jag halsfluss och nu när jag äntligen får liv att träna igen så har jag blivit jätteförskyld!? Men det finns ingenting att göra åt det så det blir väl bara att vila. Hoppar över dansen imorgon också så hoppas jag på att jag kan träna på söndag istället.Shoppat

Publicerad 2014-01-30 22:07:52 i Allmänt,

Hejsan! Idag har det varit en bra dag. Skolan kändes "rolig" och sen efteråt åkte jag och Wilma till Kållered och shoppade. Jag har tagit bilder på allt jag köpte, så tänkte visa det i detta inlägget. Det är kanske inte så jättebra bilder, men dom duger. Förutom att vi shoppade så fikade vi på ett kafé och bara snackade. Det var riktigt skönt faktiskt att vara bara vi två och få snacka av oss lixom. Men här kommer allt jag köpte!


Svart långärmad med typ "over lap" eller vad man ska säga - 100kr - Lager 157


Lila blus - 99kr (REA) - Hotline


Stickad svart tröja - 100kr - Lager 157


Hårolja - 119kr - Kicks


Svart tjocktröja med en liten vinge - 200kr - Lager 157

Så det var det jag köpte! Det blev ganska mycket svarta tröjor, men det går att ha till allt så det är väldigt praktiskt.

Piano

Publicerad 2014-01-29 21:01:01 i Allmänt,

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har ändå varit helt okej. Först var jag i skolan som vanligt, och även om jag åt en ordentlig frukost på morgonen så behövde jag inte stressa. Ganska konstigt faktiskt, haha! Men när jag hade gjort mig ordning gick jag till bussen som jag åkte med till tåget. Jag missade det tidiga tåget och sen var tåget efter försenat, men jag hann faktiskt i tid till skolan ändå!

I skolan rullade letionerna på och efter lunch hade vi student council. Jag och en till klasskompis har blivit utvala till klassrepresentaner som typ är med ibland, så det är lite skoj. Det är väldigt komplicerat allt det där så orkar inte förklara hur allt funkar på min skola, haha! Men sen efter SO:n gjorde jag lite matteprov. Det var faktiskt väldigt enkelt och det gick jättesnabbt, så jag gick till C-språket sen och hann vara där i en halv timma.

Idag hade jag även piano första gången sedan innan jul. Jag har varit sjuk innan också har det varit massa andra saker, så det har bara inte blivit något innan. Nu efteråt har jag i alla fall duschat och nu sitter jag här och bloggar. Håller på och letar efter sommarjobb också, så om någon vet någonting så får ni gärna slänga in en kommentar!

Men vi hörs imorgonOm

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela