Ida Håkansson

Beslutsångest

Publicerad 2015-02-26 22:48:16 i Allmänt, Min vardag,

Hej på er!

Idag har jag varit på mycket bättre humör och intagningsprovet imorse gick hur bra som helst. Till och med så bra att jag faktiskt börjar tveka på mitt gymnasieval. Vet verkligen inte vad jag ska välja längre... Men jag tar en sak i taget nu, först måste jag klara alla prov jag har nu och så får jag bestämma mig sedan.

Det har väl inte hänt så mycket speciellt idag annars. Åkte till gymmet med pappa nu på kvällen och det var skönt att få träna igen. Har inte hunnit träna på hela veckan så det känns riktigt bra nu. Har även skrivit en inköpslista men lite grejer jag behöver. Framöver blir det gröna drinkar och olika gröter. Jag ska nå mina mål, punkt.

Men nu ska jag sova. Har fysik prov imorgon, wish me good luck!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela