Ida Håkansson

Långtråkigt

Publicerad 2015-02-21 22:13:22 i Allmänt, Min vardag,

Idag har jag varit helt seg. Totalt död typ. När jag kom hem från gymmet bara däckade jag. Inte bokstavlig talat då jag faktiskt inte sov men blev galet trött och på dåligt humör. Har ägnat hela eftermiddagen åt plugg, så det är ju inte så konstigt att jag var lite sur egentligen men ändå, haha.

Kvällen spenderades med hela familjen framför Melodifestivalen och hemmagjord pizza. Sjukt grymma nummer idag om ni frågar mig och han där Andreas Weise var så sjukt cool. Och Isa, och han där norrländska killen, det var jättemånga som var grymma idag. Men nu ska jag ta och sova. Imorgon blir det uppstigning 05.30 för tävling, taggad till tusen!

Tb till USA, bästa tiden i mitt liv

Kommentarer

Postat av: Z

Publicerad 2015-02-21 22:16:20

En haul video :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela