Ida Håkansson

On my way home

Publicerad 2015-02-24 18:27:19 i Allmänt, Min vardag,

Sitter just nu på bussen och är alldeles strax hemma. Var i skolan till halv 6 idag men jag kan säga att det behövdes. Slutade tidigt egentligen som jag gör varje tisdag men istället för idrott så övade jag och Anna på låten inför intagningsprovet med våran musiklärare. Sedan stannade jag och Wilma kvar i skolan. Klockan 3 gick vi på fysik studyhall. Har fysikprov på fredag men kan ändå ganska mycket av det redan. Sedan gick vi till SO studyhall med bästa ms Flising som vi också har prov i fast imorgon. Hon är hemkunskap lärare också och dom hade precis haft lektion så vi fick massa mat haha. Så himla gott och alltid bra med lite energi innan plugg ;)

När jag kommer hem blir det ännu mer plugg. Måste lära mig det ekonomiska kretsloppet men annars har jag väl ändå ganska bra koll på grejerna. Men nu måste jag gå av bussen, vi hörs!

Har massa bilder från tävlingen i helgen som ni kanske märker haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela