Ida Håkansson

Tillbaka på gymmet

Publicerad 2015-02-16 21:29:33 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Ikväll gjorde jag första besöket på gymmet på 2 veckor och det var riktigt skönt. Kände mig väldigt trött och kanske inte riktigt i den formen jag var när jag tränade senast men det gick ändå bra. Började med att gå på CX och sedan körde jag 30 min kondition. Avslutade också med stretch precis som vanligt.

Imorgon ska vi åka till badhuset och simma med klassen under idrotten. Det är väl helt ärligt inte så många tjejer som uppskattar detta (inklusive mig) men tack vare min nya bikini känns det lite bättre. Men nu ska jag sova, natti!

Ny tröja, nya byxor. Lägg märke till att mina svarta byxor denna gången är svarta och inte mörkblåa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela