Ida Håkansson

Vardagslivet

Publicerad 2015-02-19 22:16:16 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Precis som jag trodde så hade jag planerat alldeles för mycket idag. Går man upp klockan 11 så hinner man faktiskt inte så mycket mer än vad man brukar hinna haha. Men jag har ändå hunnit med det viktigaste. Har förberett mig inför min tyska presentation imorgon och är nästan helt klar med hemprovet i fysiken. Har en fråga kvar så får lämna in den på måndag istället, men det gör absolut ingenting för det var det jag och min lärare kom överens om från början.

Idag var jag även på ett pass på gymmet. Körde bodypump och det var så galet jobbigt. Kände redan efter första låten att det skulle bli hemskt. Vet inte om det beror på att jag inte har tränat på länge eller att det var en ny instruktör, men jag gissar på det första. När jag kom hem kände jag i alla fall att mina muskler behövde någonting så jag gjorde lite kvällsmat. Delade ett äpple, naturell kvarg och kanel. Sjukt gott faktiskt!

Tips: Ta ett rött äpple om ni är sötsugna eftersom själva kvargen är ganska sur bara som den är.

Kommentarer

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-02-20 18:06:04

Gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela