Ida Håkansson

Dagens träning

Publicerad 2015-01-20 19:54:48 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och det känns riktigt härligt idag.

Började med att gå på ett pass som heter CX. Där är det ren styrketräning för mage, rygg, axlar (armar), midja, rumpa och ja, i princip hela kroppen helt enkelt! Har varit på det en enda gång bara men jag ska försöka fortsätta gå på det nu. Behöver verkligen träna upp min bål så det är perfekt träning. I alla fall så höll passet på i en halvtimma och det var riktigt jobbigt.

Med en gång efter det gick jag ut till crosstrainern och körde ett eget pass där. (Det finns ju olika pass man kan välja mellan på inställningarna.) Det blev i alla fall en slags intervallträning med backar och jag blev helt slut. Fick upp blåset ordentligt och svettades rejält. Körde det oxå i en halvtimma och sen avslutade jag med att stretcha.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela