Ida Håkansson

En morgon hemma

Publicerad 2015-01-22 09:59:26 i Allmänt, Min vardag,

Hejsan på er!

Jag är fortfarande hemma men ska till skolan i eftermiddag. Mormor kommer alldeles strax också ska vi åka till vårdcentralen och kolla upp min svanskota. Har haft ont sen runt julas så det är dags att kolla upp det nu.

Gick upp tidigt och tänkte typ duscha och göra massa nödvändiga saker, men det tog jag tillbaka såfort jag insåg att jag kunde sova i 45 minuter till haha. Så nu känner jag mig som nyvaken igen ;) men nu måste jag gå och göra mig klar, kommer ha lite bråttom till skolan sen.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela