Ida Håkansson

Vilodag

Publicerad 2015-01-15 23:03:07 i Allmänt, Min vardag, Träning och hälsa,

Idag blev det inget gym för mig utan har låtit mina muskler vila. Men istället så har jag fått gjort massor hemma. Hade första piano lektionen för i år och ska börja öva på en låt inför gymnasieantagningen nu. Gäller att börja i tid så den verkligen sätter sig i fingrarna. Jag har även pluggat inför svenska provet imorgon och övat på franska glosorna.

Har en rolig sak att berätta också. Jag har nu sökt mitt första riktiga sommarjobb. Med ett riktigt CV och personligt brev och grejer. Ska söka till fler ställen men hann inte mer idag.

Godnatt!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Hej! Mitt namn är Ida Håkansson och är 15 år. Detta är min blogg där jag skriver om min vardag och olika åsikter. Jag är en aktiv tjej som gillar att prova på nya saker och träffa nya människor. På fritiden umgås jag med vänner och tränar både konståkning, på gym och har precis börjat köra cross. Musiken är även en stor del av mitt liv och jag spelar piano, saxofon och sjunger. Vid funderingar kring min blogg släng gärna iväg en kommentar eller mejla mig på idahakansson25@gmail.com Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela